Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile.

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile estice si izolat ploi slabe, cu precadere noaptea, in zona montana. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Moldova si la munte.

Temperaturile maxime, in crestere in special in partea de est si sud-est a teritoriului, se vor incadra intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade, usor mai scazute in depresiuni, relateaza MEDIAFAX.

In Bucuresti
, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima intre 11 si13 grade.


Duminica, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil in regiunile sud-estice si la munte si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Moldova, Dobrogea, Baragan si la munte.

Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 18 si 27 de grade, iar minime intre 4 si 13 grade, mai scazute in depresiuni.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.