Procurorii DNA i-au retinut pe seful Garzii Financiare - Sectia Judeteana Neamt si doi comisari, pentru ca au primit mita de la zeci de agenti economici.

Potrivit DNA, Constantin Nistor, comisar sef in cadrul Garzii Financiare - Sectia Judeteana Neamt, Gheorghe Enasoaie si Corneliu Antonie, comisari in cadrul aceleiasi institutii, sunt acuzati de luare de mita, in forma continuata, informeaza MEDIAFAX.

In ziua de 29 septembrie 2011, Nistor, Enasoaie si Antonie, in calitate de comisari in cadru Garzii Financiare - Sectia Judeteana Neamt, cu ocazia exercitarii atributiilor de serviciu, au efectuat un control la zece agenti economici de pe raza judetului Neamt.

Cu aceasta ocazie, inculpatii au primit de la reprezentantii societatilor comerciale verificate suma totala de 4.110 lei in scopul efectuarii unui control formal, pentru a nu sanctiona contraventional toate neregulile constatate si pentru a aplica amenzi contraventionale minime.

Inculpatilor li s-au adus la cunostinta acuzatiile, iar joi, procurorii anticoruptie au dispus retinerea acestora pe o perioada de 24 de ore, urmand ca vineri sa fie prezentati Tribunalului Bacau cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.