Un avion care circula pe ruta Bucuresti-Iasi a fost implicat, joi seara, intr-un incident la aterizare pe Aeroportul din Iasi, dupa ce roata aeronavei a lovit un porc mistret aparut pe pista, printre pasageri aflandu-se si ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.

Potrivit directorului Aeroportului din Iasi, Gheorghe Corjauteanu, avionul, care apartine companiei Tarom, a aterizat la Iasi la ora 22.30, una dintre rotile aeronavei lovind un porc mistret aparut pe pista.

Gheorghe Corjauteanu a precizat ca niciun pasager nu a fost ranit.

"Roata cu care a fost lovit mistretul a ramas fara un senzor. Asta a fost tot. Nu s-a intamplat nimic grav, problema la roata va fi remediata. Porcul mistret a intrat prin gardul de sarma ghimpata. Nu avem cum sa-i pazim. Trebuie pus un gard metalic, pentru protectia pistei, insa nu sunt bani. Avem nevoie de fonduri europene pentru asta", a declarat, vineri, presei, Gheorghe Corjauteanu, directorul aeroportului iesean, transmite MEDIAFAX.

Printre pasagerii avionului s-a aflat si ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, care a participat vineri la un seminar organizat la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi.

"Am simtit o zdruncinatura, dar nu am stiut ce s-a intamplat. Abia acum aflu ca a fost vorba despre un porc mistret. Nu s-a creat panica printre pasagerii din avion", a declarat jurnalistilor, Daniel Funeriu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.