Social3 Octombrie 2011

Lectura de un minut

Alearga pentru sanatatea ta! este indemnul pe care Loteria Romana il adreseaza an de an persoanelor de toate varstele. Cea de-a XIV-a editie se va desfasura concomitent in cinci orase: Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi si Constanta.

Anul acesta s-au diversificat categoriile de alergatori: profesionisti seniori-senioare (19-34 ani), amatori seniori-senioare (19-34 ani), profesinisti juniori-junioare (14-18 ani), amatori juniori-junioare (14-18 ani), copii baieti – fete (11-13 ani), veterani barbati-femei (35-49 ani), veterani barbati-femei (peste 50 ani), persoane cu dizabilitati locomotorii barbati-femei si persoane cu dizabilitati senzoriale barbati-femei.

Startul competitiei se va da la ora 11:00, iar inscrierile se vor face la punctele de inscriere intre orele 8:00-10:45. In Bucuresti, startul competitiei se va da din Piata Constitutiei si se va alerga pe urmatorul traseu: P-ta Constitutiei-Bd. Unirii -Intersectia B-dul Unirii + Str. Lucian Blaga- B-dul Unirii-P-ta Constitutiei.

  • Crosul Loteriei Romane te premiaza

In Cluj Napoca startul competitiei se va da la Cluj Arena, in Constanta-Parcarea Aqua Magic, in Iasi, de la Palatul Culturii, iar in Timisoara, startul competitiei se va da din Piata Huniade.

Pentru fiecare dintre categorii se vor premia primele 10 locuri, cu premii cuprinse intre 100 si 6.000 lei. Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul competitiei este de 775.600 lei.

Citeste si:
Loboda - beneficii extraordinare pentru sănătat
Loboda - beneficii...

Totodata, in fiecare oras, la locul de desfasurare al Crosulului Loteriei Romane se va organiza “Loteria Castiga cu Loz Instant la Cros 2011”, cu premii de telefoane mobile cu cartela SIM.

Participarea la Crosul Loteriei Romane este gratuita. Traficul rutier va fi restrictionat in zonele in care se va desfasura Crosul Loteriei Romane si strazile adiacente.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.