Timp de patru zile, la Palatul Parlamentului va avea loc targul ofertelor turistice pentru sezonul rece. Alege dintre numeroasele vacante de iarna.

Astazi s-a deschis oficial targul Winter Holiday, eveniment derulat intre 29 septembrie si 2 octombrie. La cea de-a doua editie isi vor prezenta ofertele pentru sezonul rece 112 companii de profil, tour-operatori, agentii de turism si companii hoteliere.

Targul pune la dispozitie vizitatorilor oferte pentru vacantele de toamna-iarna si sarbatorile din acest an, cu reduceri de 5-10% pentru pachetele cumparate in cadrul evenimentului, relateaza wall-street.

Programul de vizitare se face intre orele 10.00-19.00, de joi pana sambata, si intre orele 10.00 - 17.00, duminica, 2 octombrie. Tariful unui bilet de intrare este de 10 lei, iar in intervalul 15.00 - 17.00 accesul va fi liber pentru toti vizitatorii. De asemenea, intrarea este gratuita pentru copiii cu varsta pana in 10 ani insotiti de adulti, pensionari si grupuri organizate de elevi si studenti.

Vezi cine ia parte la eveniment

Citeste si: Ce destinatii de vacanta avantajoase aduce toamna 2011?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.