In noaptea de 1-2 octombrie, mai multe biblioteci din Bucuresti si peste 35 de biblioteci publice din tara isi deschid portile. Vezi programul evenimentului.

Bibliotecile vor fi descise intre orele 18.00 si 04.00.

Programul evenimentului va cuprinde conferinte, dezbateri, proiectii de filme, concerte, lansari de carte, concursuri si alte activitati.

Printre participantii la Noaptea Bibliotecilor se numara Biblioteca Nationala a Romaniei, Biblioteca Academiei Romane, Biblioteca Centrala Universitara “Carol I” Bucuresti, Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Biblioteca Pedagogica Nationala “I.C. Petrescu”, Biblioteca Centrala a Academiei de Studii Economice, dar si numeroase biblioteci judetene din tara.

„Conceptul unei activari nocturne a bibliotecilor nu este, in sine, o noutate. Premiera pentru spatiul cultural romanesc o reprezinta, insa, dimensiunea si efervescenta pe care le are astazi acest fenomen. Prin aceasta iesire din cotidian, incurajam initiativa si creativitatea bibliotecarilor si stimulam, totodata, interesul utilizatorilor pentru serviciile disponibile astazi in biblioteci”, a declarat Doina Popa, presedintele ANBPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.