Liderul gruparii Cordunenilor, Costel Corduneanu, si alt membru al retelei au fost arestati, marti, de Tribunalul Baia Mare, la solicitarea DIICOT, care a reclamat ca membrii retelei, eliberati in urma cu cateva luni, nu au respectat conditiile impuse de judecatori.

Costel Corduneanu si inca un membru al retelei au fost ridicati, marti, de catre DIICOT, dupa ce Tribunalul Baia Mare a emis pe numele lor mandate de arestare intrucat au incalcat conditiile impuse de judecatori cand au fost eliberati. Costel Corduneanu a stat in arest un an si doua luni.

Cei doi membri ai gruparii Corduneanu au fost dusi in arestul Politiei Maramures.

In ultima perioada, pe masura ce membrii gruparii au incalcat conditiile eliberarii, impuse de anchetatori, ei au fost reincarcerati.

Judecatorii Curtii de Apel Cluj au decis, in 10 martie, eliberarea din arest a 13 membri ai clanului Corduneanu, acuzati de santaj, inselaciune, trafic de persoane si spalare de bani, solutia venind dupa opt luni de amanari la Tribunalul Maramures si indreptari de erori materiale, timp in care nu a fost citit nici macar rechizitoriul.

Dosarul in care membrii clanului Corduneanu sunt acuzati de santaj, inselaciune, trafic de persoane si spalare de bani este judecat de instanta Tribunalului Maramures, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in iunie anul trecut, mutarea acestui proces de la instanta Tribunalului Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.