Mircea Dinescu va deschide in luna noiembrie in Centrul Vechi al Capitalei un restaurant cu specific romanesc, unde vor fi servite preparate traditionale, majoritatea produse in ferma poetului de la Cetate.

"Voi deschide in luna noiembrie un restaurant in Centrul Vechi din Bucuresti. Va fi cu produse de la Cetate, cu vinuri si mancare traditionala", a declarat Mircea Dinescu, potrivit MEDIAFAX.

Restaurantul va avea 200 de locuri si va functiona intr-un spatiu inchiriat, cu parter si crama. Dinescu nu a vrut sa faca publica valoarea investitiei, argumentand ca aceasta este in derulare.

"Am refacut toate retetele vechi de acum 200 de ani. Nu va fi un restaurant cu mititei, ci unul pentru oameni fini. Restaurantul, in al carui nume va fi si Dinescu, va avea si un subtitlu: In cautarea savorilor pierdute", a spus Dinescu.

El a vandut la sfarsitul lunii iulie firma Agroindustriala Giubega, care administreaza 800 de hectare de teren agricol, catre un om de afaceri turc.

"Am vandut pentru ca nu vreau sa ma mai ocup de agricultura mare. Vreau sa ma ocup doar de turism, cultura si viticultura", declara Dinescu la inceputul lunii septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.