"Voi deschide in luna noiembrie un restaurant in Centrul Vechi din Bucuresti. Va fi cu produse de la Cetate, cu vinuri si mancare traditionala", a declarat Mircea Dinescu, potrivit MEDIAFAX.
Restaurantul va avea 200 de locuri si va functiona intr-un spatiu inchiriat, cu parter si crama. Dinescu nu a vrut sa faca publica valoarea investitiei, argumentand ca aceasta este in derulare.
"Am refacut toate retetele vechi de acum 200 de ani. Nu va fi un restaurant cu mititei, ci unul pentru oameni fini. Restaurantul, in al carui nume va fi si Dinescu, va avea si un subtitlu: In cautarea savorilor pierdute", a spus Dinescu.
El a vandut la sfarsitul lunii iulie firma Agroindustriala Giubega, care administreaza 800 de hectare de teren agricol, catre un om de afaceri turc.
"Am vandut pentru ca nu vreau sa ma mai ocup de agricultura mare. Vreau sa ma ocup doar de turism, cultura si viticultura", declara Dinescu la inceputul lunii septembrie.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Inițiativa europeană prin care România ar putea recicla mai eficient sticla
Sursa: green.start-up.ro
-
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un...
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în săptămâna 1-7 aprilie în funcție de zodie
Sursa: garbo.ro
-
Emi Gal, fondatorul român care facilitează oamenilor lupta eficientă cu cancerul
Sursa: start-up.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 29 martie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Eleni Skoura, ING Bank: Personalizarea înseamnă informația potrivită, la...
Sursa: futurebanking.ro
-
Inspector ITM, reţinut după ce ar fi beneficiat de un plin de benzină pentru...
Sursa: wall-street.ro