Stefan Fierbantu, unul dintre fratii lui Sile Pietroi, cunoscut membru al lumii interlope din Capitala, retinut, in noaptea de vineri spre sambata, in judetul Satu Mare, este suspectat ca a comis, alaturi de alte doua persoane, trei tentative de furt in municipiul Satu Mare, sustin surse din Politie.

Fratele lui Sile Pietroi, suspectat de mai multe spargeri, a fost prins la Satu Mare.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, sambata, de Inspectoratul de Politiei Satu Mare, politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Satu Mare, in colaborare cu cei din cadrul Politiei Negresti Oas, au retinut, la Negresti Oas, trei tineri bucuresteni, avand varste cuprinse intre 24 si 31 de ani.

Acestia sunt suspectati in cazul a trei tentative de furt, fapte comise vineri, in municipiul Satu Mare.

Cercetarile continua, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Satu Mare, pentru stabilirea intregii activitati infractionale a tinerilor, transite MEDIAFAX.

Suspectii, retinuti pentru 24 de ore, urmeaza sa fie prezentati, sambata, magistratilor satmareni, cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit unor surse din cadrul Politiei Satu Mare, unul dintre suspecti este Stefan Fierbantu, unul dintre fratii lui Sile Pietroi, cunoscut membru al lumii interlope din Capitala.

Initial, surse judiciare sustineau ca barbatul retinut este Radu Fierbantu, celalat frate al lui Sile Pietroi.

Fratii Fierbantu au fost implicati in mai multe furturi.

La jumatatea anului 2008, Vasile Fierbantu, zis Sile Pietroi, si mai multi membri ai gruparii conduse de acesta au fost retinuti de procurori. Sile Pietroi si trei complici ai acestuia au fost arestati preventiv, fiind eliberati ulterior, dupa ce instanta Curtii de Apel Bucuresti a decis ca acestia pot fi cercetati in libertate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.