Vezi ce posturi scot la concurs cei mai mari angajatori din Romania.

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) organizeaza vineri, 23 septembrie, bursa de joburi pentru absolventi, la nivel national. Vor paticipa peste 1.000 de angajatori, iar cele mai multe locuri vacate vor fi scoase la concurs in Bucuresti, Dambovita sau Iasi.

Domeniile cel mai ofertante sunt industria textila, asigurari si fonduri de pensii, comert, constructii, activitati de investigatie si protectie si servicii, potrivit unui comunicat ANOFM.

Absolventii fara studii superioare au la dispozitie joburi precum operator confectioner de imbracaminte, agent de asigurari, agent de paza, agent de vanzari, figuranti pentru filme, zidari sau dulgheri. Angajatorii din Capitala vor scoate la concurs peste 4.200 de locuri de munca, majoritatea pentru studii medii.

Bursa va incepe la ora 9.00 si va avea loc in Foaierul Palatului National al Copiilor din Bucuresti.


Targul se va desfasura in perioada 28-29 octombrie, la Sala Palatului. Pana in prezent, si-au anuntat participarea 75 de companii de top, printre care Accenture, BitDefender, Dell Services, Vodafone, L'Oreal, Nestlé, Lidl Romania, BCR, Microsoft, BRD Groupe Société Generale, Ericsson, Google, Adobe, Coca-Cola HBC, Oracle, HP sau Pepsico.

In cele doua zile de targ, peste 15.000 de tineri profesionisti, studenti, masteranzi si proaspat absolventi interesati sa-si dezvolte o cariera in domeniile IT&C, financiar-bancar, outsourcing, inginerie, marketing si vanzari vor avea ocazia de a intra in dialog cu cei mai mari angajatori din Romania.

Citeste si: Semne bune toamna are: Sute de locuri de munca


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.