Termenul de inscriere la editia din acest an a fost prelungit pana pe 30 septembrie. Studentii si profesionistii de relatii publice au sansa de a se distinge in domeniile in care s-au specializat.

  • Cine poate participa la PR Award?

Pot participa la concurs persoane fizice si juridice, clienti sau agentii de PR si publicitate, ONG-uri sau institutii de stat care concep si realizeaza campanii de PR, dar si studenti, masteranzi si tinerii aspiranti la o cariera in relatii publice.

Cea de-a noua editie sta sub semnul cresterii si diversificarii: un juriu international de top, 15 categorii noi de concurs si posibilitatea de a inscrie o campanie in cadrul mai multor sectiuni.

Jurizarea competitiei este asigurata de reprezentanti ai unor agentii precum Edelman, Ketchum Pleon, Ogilvy sau GolinHarris, directori de comunicare din companii multinationale, executivi ai agentiilor locale de PR (McCann PR, Brandient, Graffiti PR, DC Communication), precum si consultanti independenti, cercetatori si reprezentanti ai organizatiilor internationale de profil.

"In lunga noastra calatorie de la debut si pana astazi ne-am inconjurat de cei mai buni practicieni si cercetatori in PR din lume. Astazi suntem deosebit de mandri sa va prezentam cel mai divers si reprezentativ juriu din istoria competitiei, pregat sa-si confrunte talentul si experienta cu performantele si creativitatea profesionistilor romani", a declarat Thomas Achelis, presedintele Forum for International Communications.

Proiectele vor fi jurizate in perioada 1-15 octombrie, iar Gala Romanian PR Award va avea loc in seara zilei de 27 octombrie, la Palatul Parlamentului.

Mai multe detalii pe praward.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.