Afla cum va fi vremea joi si vineri in tara si in Bucuresti.

Joi, vremea va fi predominant frumoasa in toata tara. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi conditii sa ploua, la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in sud-estul tarii.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade, mai scazute in depresiuni. Spre dimineata, in zonele joase, izolat vor fi conditii de ceata, potrivit MEDIAFAX.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 10-12 grade.

Vineri
, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice si de munte, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 30 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai coborate in estul Transilvaniei.

Vremea in orasul tau

Vremea in urmatoarele trei zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.