Noua autoritate va actiona pentru diminuarea fenomenelor antisociale din transportul public de suprafata si metrou.

Ca urmare a infiintarii Autoritatii Metropolitane de Transport Bucuresti, Regia Autonoma de Transport Bucuresti a initiat demersurile pentru crearea Politiei Transportului Public in Capitala, autoritate care sa actioneze pentru diminuarea fenomenelor antisociale din transportul public de suprafata si din metrou.

RATB a facut aceasta propunere luand in considerare amploarea actelor cu caracter antisocial, a comertului ambulant si fraudei inregistrate in mijloacele de transport in comun, precizeaza institutia intr-un comunicat.

“Colaborarea RATB cu Directia de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a dus la diminuarea fenomenelor antisociale, insa consider ca infiintarea unei autoritati unitare, specializata in domeniul transportului public, va crea un climat de ordine si siguranta publica in mijloacele de transport in comun”, declara Adrian Crit, directorul general RATB.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.