"Pravalia" de bunuri confiscate al Fiscului din Capitala a primit marfa noua. Preturile mici ii atrag ca un magnet pe cumparatorii fara posibilitati.

Pe langa articolele de imbracaminte si incaltaminte, Directia Generala de Finante Publice a Municipiului Bucuresti (DGFPMB) vinde in aceste zile perne, saltele de pat, dar si doua ATV-uri pentru copii, la preturi mult mai mici decat cele practicate pe piata, potrivit B365.ro.

Dupa o perioada in care rafturile magazinului au fost mai mult goale, ca urmare a reorganizarii de la Garda Financiara, reprezentantii institutiei sustin ca pana la sfarsitul saptamanii standurile vor fi si pline.

  • Ce se poate cumpara de la magazinul de bunuri confiscate

Preturile pornesc de la 50 de bani, in cazul ciorapilor scurti de dama, si nu depasesc cativa lei pentru bluzite si rochite de vara.
Tricourile pentru copii si adulti se vand cu 5-7 lei bucata, camasile barbatesti cu 10 lei, iar pantalonii de trening pentru baieti cu 7 lei. Preturile blugilor pentru copii variaza intre 8 si 10 lei, in functie de marime, iar pantofii unisex pot fi cumparati la doar 1,87 de lei perechea.

Cine vrea sa se pregateasca pentru sezonul rece gaseste in magazin geci de iarna la 12,6 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.