Refacerea fatadelor cladirilor de la intrarea in Centrul Vechi al Capitalei ar putea incepe pana la sfarsitul anului, daca se termina lucrarile la strazi, a declarat, marti, primarul general Sorin Oprescu.

La inceputul lunii septembrie, municipalitatea anunta ca lucrarile sunt finalizate in proportie de 80 la suta la carosabil si 99 la suta la utilitati. Au fost semnalate insa probleme pe doua dintre strazile aflate in lucru, la nivelul fazelor determinante, si anume natura terenului de fundare pe strada Selari, tronson cuprins intre strazile Covaci si Lipscani, si respectiv abateri de la proiectul tehnic de executie in Piata Sfantul Anton.

Din acest motiv, finalizarea lucrarilor este intarziata, primarul general cerand atunci urgentarea rezolvarii problemelor tehnice.

"Suntem la intrarea in Centrul Istoric. Daca terminam sa lucram la strazi, pana la sfarsitul anului ne apucam de fatade. Sigur, si in functie de dimensiunea financiara, de banii pe care ii avem la dispozitie. Nu prea multi, nici nu exageram, ca sunt atatea lucrari de investitii", a spus primarul Sorin Oprescu, potrivit MEDIAFAX.

Retail jobs

  • Reabilitarea Zonei Pilot a Centrului Istoric cuprinde 16 strazi, respectiv Caldarari, Covaci, Filitti, Franceza, Gabroveni, Lipscani, Sf. Dumitru, Pasajul Francez, Pictor Tonitza, Postei, Selari, Sepcari, Smardan, Soarelui, Stavropoleos, Zarafi, lucrarile vizand retelele stradale, de apa, canal, gaz, electricitate, canalizatie comunicatii electronice Netcity, telefonie si iluminat public.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.