Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, sustine ca una dintre cele mai serioase probleme cu care s-a confruntat Romania in ultimii 20 de ani a fost o "slaba pregatire profesionala a celor chemati sa ne conduca", precizand ca PDL se diferentiaza de celelalte forte politice prin "oameni de calitate".

"Poate una dintre cele mai serioase probleme cu care s-a confruntat Romania in ultimii 20 de ani a fost o slaba pregatire profesionala a celor chemati sa ne conduca. De acest lucru au suferit partidele care s-au succedat la putere, de multe ori cu rezultatele pe care le vedem. Cel putin in domeniul educatiei, dar nu numai, noi am pornit de la premisa ca putem sa ne indeplinim datoria pe care o avem fata de cetatenii Romaniei, prin promovarea unei resurse umane bine formate, corect selectate si pusa la locul ei", a declarat, sambata, la Alba Iulia, Daniel Funeriu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Funeriu a adaugat ca rezultatele echipei PDL si ale "oamenilor de calitate" promovati de partid se vad foarte bine in ceea ce priveste educatia.

"Avem oameni de calitate, care stiu ce vor, stiu cum vor si au perseverenta necesara sa puna in aplicare. Cred ca aici este cheia si cred ca asta este ceea ce trebuie sa diferentieze PDL de celelalte forte politice din Romania, pentru ca pana la urma seriozitatea, perseverenta, onestitatea, pana la urma aceste valori castiga. Aceste valori castiga pana la urma", a afirmat Funeriu.

  • Ministrul Educatiei a laudat Organizatia de Femei a PDL, spunand ca este "una dintre cele mai functionale structuri ale partidului", care "a preluat din mers agenda presedintelui de modernizare a educatiei din Romania".

"Organizatia de Femei a PDL a fost prima care a preluat din mers agenda presedintelui de modernizare a educatiei din Romania si impreuna cu organizatia de femei ne-am intalnit cu mii de membri, si nu doar, cadre didactice, incepand din 2007 si pana in 2009, pentru a discuta tot ceea ce raportul comisiei prezidentiale a aratat ca este diagnosticul sistemului de educatie din Romania si a propus solutiile pentru iesirea din criza de sistem a sistemului educational din Romania. Nu intamplator, atunci cand am ajuns sa conducem Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului am venit cu o agenda clar definita, bine fundamentata, care iata, nu intamplator, incepe sa dea rezultate", a afirmat Funeriu.
Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

  • El a spus ca este important ca PDL sa ii promoveze in continuare "pe oamenii care muncesc, pe oamenii onesti" pentru ca numai asa va arata romanilor ca este de partea de lor.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.