Azi va recomand sa vorbim despre infidelitate. A cui? A lor, bineinteles. Deocamdata ii vom lua la bani marunti pe ei. Asta, pentru ca ne intereseaza de ce ne inseala, de ce isi bat joc de o relatie si ce cauta la o alta femeie daca noi le oferim totul.

  • Sindromul Don Juan
Cati dintre mieluseii pe care ii tinem langa noi nu se transforma in adevarati macho atunci cand scapa din lesa (vorbim la figurat)? Ei se simt cei mai tari, cei mai frumosi, cei mai maturi...cei mai masculi. Sincer, nu stiu care este motivul principal pentru care fac asta, dar simt nevoia sa iubeasca mai multe femei. Sunt luati in discutie si cei casatoriti. Unii dintre ei vor sa simta ca inca mai pot chiar daca au o femeie langa ei.

Probabil ca subconstientul lor lucreaza impotriva firii, implementandu-le scuza ca sunt barbati, ca au cum si, cel mai important, ca isi permit.

  • 2. Razbunare in nume propriu

Stiu ca suna ciudat, dar este adevarat. Exista barbati cu probleme de personalitate, care au fost raniti in numeroase randuri (si in diferite ipostaze) de femei. Fie ca prima iubita l-a parasit pentru un alt barbat, fie ca mama sa l-a maltratat in copilarie, fie ca sefa l-a concediat...acestia si-au jurat sa se razbune. Cum? In disperarea lor, considera ca daca inseala se vor simti mai bine.

Acest tip de barbati incearca sa faca un numar cat mai mare de femei sa sufere pentru toate problemele, situatiile stanjenitoare si lacrimile varsate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.