LaserMaxx Romania este printre cele mai importante centre de distractie din Bucuresti oferind bucurestenilor modul perfect de petrecere a timpului liber.

LaserMaxx Romania este o gazda extraordinara pentru evenimentele importante pentru tine. Te asiguram de complicitatea noastra in planificarea unei petreceri supriza, organizarea unui team-building reusit, o aniversare sau o iesire afterhours cu prietenii. Oricare dintre arenele LaserMaxx (AFI Palace Cotroceni si City Mall) poate fi inchiriata in exclusivitate, oferindu-ti tie si prietenilor tai toata intimitatea de care ai nevoie pentru evenimentul propus.

Laser tag-ul este un joc dinamic, care favorizeaza distractia in echipa. Jocurile dureaza 12, 15 sau 20 de minute si totul se petrece in cadrul unui spatiu special amenajat cu obstacole si labirinturi, in semiintuneric, pe un fond muzical foarte ritmat si revigorant. In tot acest timp, jucatorii impartiti de regula in doua echipe, se cauta prin labirint si se tintesc reciproc, scopul jocului fiind acela de a-i nimeri pe cei din echipa adversa de mai multe ori decat te tintesc ei pe tine. Jocul, desi unul combat, nu doare deloc deoarece echipamentul este unul hi-tech, iar munitia consta intr-o raza infrarosu.

Barul LaserMaxx are o capacitate generoasa (locuri la masa: 70 in City Mall si 90 si AFI Palace) de pana la 200 de persoane. Jocurile din bar alunga plictiseala dintre doua jocuri de laser tag: air hockey, fusbal, darts, Nintendo Wii.

LaserMaxx Romania gazduieste de doua ori pe luna o petrecere numita LaserMaxx by Night care se adreseaza grupurilor de prieteni cu apetit serios pentru laser tag si pentru distractia nocturna. Petrecerea are loc in serile de vineri, presupune un numar limitat de participanti si dureaza de la miezul noptii pana la 6 dimineata. Pretul de intrare este 60 de lei si include toate jocurile de laser tag nelimitat si toate jocurile din bar. LaserMaxx By Night poate fi si privat (restrictioneaza accesul celorlalti clienti) daca grupul ce alege aceasta varianta numara minim 35 de persoane.

Accesati site-ul oficial LaserMaxx, www.lasermaxx.ro, pentru a afla care sunt promotiile LaserMaxx, pentru fotografii din arena si pentru materiale video despre laser tag si despre LaserMaxx Romania.

Citeste si:
Un barbat a fost gasit mort in toaleta unui mall din Ploiesti
Un barbat a fost gasit mort...

LaserMaxx Romania este prima arena de laser tag din Romania, oferind bucurestenilor modul perfect de petrecere a timpului liber: laser tag, fusbal, darts, hockey table.

LaserMaxx Romania functioneaza in doua mall-uri bucurestene: City Mall si AFI Palace Cotroceni, fiecare pe un spatiu de 1000 mp. Mereu dinamic si inovator, calitatile jocului dar si serviciile oferite, au facut ca LaserMaxx Romania sa devina un reper pe piata de timp liber si un loc favorit de petrecere a timpului liber sau de organizare a evenimentelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.