Vremea se mentine calda pentru aceasta perioada a anului.

Joi avem parte de o zi calda, in special in regiunile sudice, unde dupa-amiaza se va semnala canicula, iar indicele temperatura-umezeala ITU va atinge pragul critic de 80, anunta ANM.

Vor fi innorari temporare pe arii restranse, iar averse slabe si descarcari electrice in nordul, centrul si nord-estul tarii, precum si in zona montana. In restul teritoriului cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime, in scadere usoara in zonele nordice, se vor incadra intre 23 si 33 de grade si 35 de grade in Campia Romana. Temperaturile minime vor fi de 8-9 grade in depresiunile intramontane pana la 19-20 de grade pe litoral.

Vineri se va raci usor si in partea sudica a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 23 si 33 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in centru, sud si sud-est, unde izolat vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti vremea se va mentine calduroasa, caniculara la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 34-35 de grade, iar cea minima de 16-18 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.