[VIDEO] Incidentul a avut loc pe versantul dambovitean al Muntilor Bucegi, in zona Leaota, unde ciobanii au lucrat toata vara.

Inspectoratul Judetean de Politie Dambovita a inceput cercetarile intr-un caz de abuz de incredere din partea patronului unei stane. Acesta este acuzat de mai multi ciobani pe care ii are in subordine. La randul sau, patronul ii acuza pe ciobani de furt.

Ciobanii sustin ca neintelegerile au inceput in momentul in care patronul i-a acuzat ca i-au furat un taur. Suparat, barbatul a incercat sa-si faca singur dreptate, oprind pentru paguba animalele ciobanilor, dar si banii acestora pentru intregul sezon, relateaza MEDIAFAX.

Mai mult, nepotul patronului i-a legat un clopot la gat unuia dintre ciobani si l-a obligat sa mearga in patru labe si sa scoata sunete precum vaca, amenintandu-l ca ii va taia urechile.

"Am fost acuzati ca am furat taurul. Pe unul dintre ei nepotul patronului l-a pus sa mearga in patru labe si sa zbiere ca vaca. Apoi ne-au oprit bani si bunuri acolo la stana si am primit telefoane de amenintare. Mi-au oprit 80 de oi si sapte vaci pe care pana acum nu am putut sa le recuperez. Am facut plangere la Politie", a declarat Victor Gogu, unul dintre ciobani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.