Meteorologii anunta temperaturi ridicate pentru aceasta perioada a anului, de pana la 34 de grade.

Luni, vremea va fi calduroasa, cu temperaturi maxime intre 24 si 34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, doar iar in nordul si nord-vestul tarii vor fi izolat conditii de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat, potrivit ANM.
In Bucuresti vremea va fi calduroasa, cu temperaturi maxime de 32-33 de grade, iar cea minima de 14-16 grade.

Marti, vremea se va mentine calduroasa, cu temperaturi maxime cuprinse intre 26 si 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari in nordul tarii si in zona de munte, unde izolat vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

Miercuri, vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza pe arii restranse in regiunile sudice. Cerul va fi variabil. In zona de munte, iar noaptea posibil si in nordul tarii, cu totul izolat vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, potrivit MEDIAFAX.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 20 de grade.


Vremea in orasul tau


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.