Seful Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj, Sergiu Dragancea, a fost prins in flagrant delict, vineri, de catre procurorii anticoruptie, in timp ce lua mita, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate au precizat ca Sergiu Dragancea va fi adus in Capitala, unde va fi audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, relateaza MEDIAFAX.

In acest caz ar fi implicati si alti functionari de la APIA Dolj,
au precizat sursele citate.

La ora transmiterii acestei stiri, procurorii anticoruptie au plecat cu Sergiu Dragancea de la sediul Serviciului Teritorial Craiova al DNA si sunt in drum spre Bucuresti.

Sergiu Dragancea are, potrivit declaratiei de avere completate in mai 2011, un apartament de 84 de metri patrati in Craiova, pe care l-a cumparat in 2008. El are un credit de 92.600 de euro, pe care l-a contractat in 2008 si este scadent in 2038. Ca sef al APIA Dolj, Dragancea a castigat 51.882 de lei, el avand si actiuni la SC Transchim SA Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.