Spectacole, expozitii si degustari, bineintels de ceai si cafea, in cadrul festivalului Tea&Coffee. Afla unde va avea loc evenimentul.

A treia editie a Festivalului Ceaiului si Cafelei are loc in Bucuresti, intre 12 si 18 septembrie, si cuprinde o serie de manifestari si spectacole in ceainarii si cafenele din Bucuresti.

Printre manifestarile care vor avea loc in cadrul festivalului se numara si concerte, workshop-uri si ceremonii de servire a ceaiului si cafelei practicate in tari cu traditie: Japonia, Anglia, India, Brazilia, Turcia si Argentina.

Printre locatiile evenimentelor cu iz de ceai si cafea se numara Ceai La Vlaicu, Gradina Verona, Serendipity sau Ceainaria Rendez-Vous Ambiance.

TEA& COFFE Festival 2011 se va incheia printr-o expozitie desfasurata la Sala Dalles, intre 16 si 18 septembrie, care va aduce in atentia publicului diverse sortimente, produse si accesorii folosite la prepararea si servirea ceaiului si cafelei.

Gasiti mai multe informatii tea-coffee.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.