Circulatia bicicletelor prin centrul Capitalei a fost interzisa de politie pe motiv ca ingreuneaza traficul si asa sufocat de masini. Biciclistii protesteaza.
Brigada de PoliTie Rutiera Bucuresti le-a declarat razboi biciclistilor care se avinta prin centru, motivind ca masura interzicerii accesului pe marile bulevarde este "spre binele lor". Comisarul-sef Marin Motoc sustine ca s-a constatat o crestere a numarului accidentelor in care sint implicati biciclistii si, de aceea, s-a luat aceasta decizie, pina la construirea unor benzi speciale pentru ei.

Arterele interzise biciclistilor sint: Magheru, Elisabeta, Kogalniceanu, Calea/Piata Victoriei, Sos. Iancului, Ferdinand, Carol, Bratianu, Lascar Catargiu, Corneliu Coposu, Aviatorilor, Dorobantilor, Libertatii, Dacia, Kiseleff, Piata/ Splaiul/Bdul Unirii, Splaiul Independentei, Calea Calarasi, Piata Operei, Sos. Bucuresti - Ploiesti, pina la Aeroportul Baneasa. Biciclistii au anuntat un flash mob pentru astazi, ora 18.00, la iesirea de metrou de la Teatrul National.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.