Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile

Vreme va fi instabila in urmatoarele doua zile, cu cer variabil, intensificari ale vantului si ploi izolat. Temperaturile se mentin insa la aceleasi valori, cu maxime de pana la 30 de grade si minime cuprinse intr 6 si 19 grade, potrivit ANM.

Joi, vremea va fi usor instabila. Se vor semnala innorari si ploi de scurta durata, pe timpul zilei, cu totul izolat in sud si la munte, iar noaptea local, in vest, nord si centru. Vantul va sufla slab si moderat, relateaza MEDIAFAX.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 30 de grade, usor mai ridicate in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 9 si 19 grade
.

Vineri, in nordul, centrul si estul tarii se vor semnala innorari, ploi si posibil descarcari electrice, in special ziua. In restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 18 si 28 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6 si 16 grade, mai coborate in depresiuni.

In Bucuresti
cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 15-17 grade.

Vremea in orasul tau


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.