Sute de contestatii au fost depuse de elevi din toata tara dupa aflarea rezultatelor la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat.

In Sibiu, de exemplu, au fost depuse 223 de contestatii de catre elevii nemultumiti de notele obtinute la probele examenului de bacalaureat, mai putine insa decat cele din vara, relateaza MEDIAFAX. Elevii au avut in vedere faptul ca la prima sesiune au fost si cazuri in care au vrut note mai mari, iar la reevaluare au fost picati.

Cele mai multe contestatii, respectiv 91, au fost depuse la matematica, 73 la limba romana, 29 la biologie, 11 la chimie, in timp ce la restul materiilor s-au depus sub zece contestatii. Promovabititatea la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat in judetul Sibiu este de 21,95 la suta.

  • Bucuresti - Aproape 4.000 de contestatii

"Au fost depuse aproape 4.000 de contestatii la bacalaureatul din toamna. Acestea reprezinta aproape o treime din numarul candidatilor inscrisi la aceasta sesiune", a declarat inspectorul general scolar, profesorul Cristian Alexandrescu, potrivit MEDIAFAX.

  • Vaslui: Peste 300 de contestatii

Un numar de 313 contestatii au fost depuse la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui in urma sustinerii celei de-a doua sesiuni a bacalaureatului din acest an, mai exact 10 la suta din totalul tezelor.

Promovabilitatea la sesiunea din toamna a Bacalaureatului organizata in judetul Vaslui este de 31,05 la suta, fiind printre cele mai bune rezultate din tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.