Un tanar moldovean din Timisoara s-a sinucis dupa ce a aflat rezultatele la Bacalaureat.

Tanarul de 19 ani a fost gasit mort pe o strada laturalnica din Timisoara. Initial, anchetatorii au crezut ca este vorba despre un accident de circulatie, insa ulterior au inteles ca baiatul s-a aruncat de pe bloc atunci cand a aflat ca a picat la examenul de Bacalaureat.

In momentul in care au contactat-o pe mama tanarului, oamenii legii au aflat ca tanarul plecase de dimineata de acasa pentru a vedea rezultatele la sesiunea a doua a bacalaureatului. Politistii exclud acum varianta unei crime. Se pare ca Sava Marius, de 19 ani, s-a aruncat in gol de pe terasa blocului, scrie adevarul.ro.

"In jurul orei 10.30 am fost sesizati cu privire la existenta unei persoane decedate in curtea unei cladiri aflate in constructie. In urma cercetarilor la fata locului si din din primele verificari, medicul legist a declarat ca acesta ar putea fi victima unui accident rutier. Din primele date s-a obtinut, de asemenea, informatia ca tanarul face parte din elevii care au picat bac-ul si in a doua sesiune. Acesta ar fi parasit domiciliul in jurul orei 9.30 si era foarte deceptionat", a declarat Madalina Mezdrea, purtator de cuvant IPJ Timis, transmite realitatea.net.

Get Adobe Flash player


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.