Urmeaza doua zile calde, in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi pana la 34 de grade.

Urmeaza doua zile vor fi calde in cea mai mare parte a tarii, temperaturile ajungand pana la 33-34 de grade. In zonele de munte si izolat in restul tarii sunt posibile ploi si descarcari electrice, potrivit ANM.

MIERCURI

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile vor fi cuprinse intre 24 si 34 de grade, iar minimele se vor incadra intre 10 si 20 de grade, potrivit MEDIAFAX.

In vestul, nordul tarii si in zona de munte vor fi innorari temporare, iar dupa-amiaza si noaptea sunt posibile ploi in averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu sanse minime de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat.

JOI

Vremea se va mentine calda in regiunile sudice. Vor fi unele unele innorari, averse si descarcari electrice, mai ales dupa-amiaza si seara, local in zona de munte si izolat in restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 34 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, usor mai coborate in depresiuni.

In Capitala, miercuri va fi cald, cu cerul mai mult senin si vant in general slab. Temperatura va urca pana la 33 de grade, iar cea minima va ajunge pana la 14-16 grade.

Vremea in orasul tau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.