Da, exista alimente care ne fac pielea si parul mai frumoase, ajuta la reducerea ridurilor si care confera o atitudine seducatoare.

  • Fructele

Fructele contin minerale si vitamine cu rol esential in frumusete. Acesti nutrienti refac structura retelei de colagen de sub piele si a reteli elastice, astfel ca pielea capata un aspect tanar si ferm.

Fructele trebuie consumate zilnic, cel putin trei, intr-o masa separata.

  • Alune, nuci, seminte, caju...

Consumate necoapte, toate acestea aduc un aport impresionant de acizi grasi nesaturati si de substante hranitoare. Printre altele, efectede emoliere a pieleii din interior spre exterior si totodata hranesc firul de par si unghiile. Daca mancati un castronas mic de seminte de floarea soarelui crude sau de dovleac, de miez de nuca sau alune/caju necoapte, veti observa ca pielea capata stralucire, parul devine mai sanatos, creste mai repede, nu mai cade, iar unghiile se intaresc.

  • Cacao, capsuni si vanilie

Sunt considerate unele dintre cele mai afrodiziace alimente. Aceste produse te vor face mai atragatoare, mai senzuala si iti va starni pofta de... dragoste. Alte alimente afrodiziace ar mai fi ardeiul iute, unele condimente, ciocolata etc.

Citeste articolul integral in Healthy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.