Primaria Capitalei anunta ca a decis constituirea unui nucleu de mobilizare pentru combaterea "atacurilor masive" ale omizii paroase, reclamate in ultimele zile de sute de cetateni din trei sectoare.

Canicula din ultimele zile a reprezentat un factor favorabil dezvoltarii acestor omizi, se arata intr-un comunicat al municipalitatii.

Echipa formata din specialisti ai Centrului de Protectie a Plantelor "actioneaza cu substante fitosanitare in fiecare zi", folosind "concentratia lor maxima".

Echipele se deplaseaza in teren in functie de sesizarile primite, termenul de finalizare al acestora fiind de 48 de ore. Specialistii estimeaza stoparea "fenomenului" in 4-5 zile.

Pana la data de 25 august au fost primite 234 de sesizari de la autoritatile locale, precum si de la cetatenii Capitalei, 63 din Sectorul 3, 111 din Sectorul 4 si 60 din Sectorul 5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.