Afla cat te costa o croaziera pe Marea Mediterana, Marea Caraibelor sau chiar in jurul lumii.

Cele mai frecvente cereri pentru croaziere sunt pentru Marea Mediterana, in proportie de 40%, Marea Caraibelor si croazierele Transatlantice, urmate de cele in Fiordurile Norvegiene si Tarile Baltice. Exista, de asemenea, cereri si pentru croaziere pe Coasta Africii, Coasta Americii si chiar pentru croaziere in jurul lumii, informeaza Perfect Tour.

  • Cat costa o croaziera?

Preturile acestor croaziere variaza in functie de categoria camerei si pozitia pe vas, dar si in functie de data rezervarii. Costul unei croaziere include: cazare, pensiune completa, taxele portuare si utilizarea gratuita a tuturor facilitatilor de pe vas.

De exemplu, o croaziera de 7 zile in Marea Mediterana se poate achizitiona la pretul de 1000 de euro de persoana. La polul opus exista si croaziere de 20.000 de euro de persoana, cum ar fi o croaziera de 3 luni in jurul lumii.

Perfect Tour ofera mini-croaziere de 5 nopti in Italia, Malta, Grecia pe Vasul Costa Favolosa, cu preturi incepand de la 349 euro / persoana / 5 nopti, 7 nopti Bahamas si Florida cu vasul Norwegian Jewel, cu plecare din 29 octombrie 2011.

In general, pe fiecare vas se gasesc piscine exterioare, saloane de frumusete, baruri, restaurante, magazine si chiar si terenuri de golf si baschet.

Una dintre cele mai spectaculoase croaziere este cea de 108 zile in jurul lumii, la bordul uneia dintre cele mai mari nave de croaziere, Queen Mary 2, pe parcursul careia se viziteaza toate continentele lumii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.