Social 21 August 2011 16:20
Luni, 22 august 2011, debuteaza a doua sesiune de bacalaureat pentru 109.595 de candidati inscrisi, repartizati in 295 de centre de examen.

  • Calendarul examenului de bacalaureat

Luni, 22 august: examenul incepe cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba si literatura romana si limba materna (proba A si proba B).
Marti, 23 august: proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare in limba romana, in limba materna si intr-o limba de circulatie internationala (probele A,B s,i C).
Miercuri, 24 august: probele de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna si intr-o limba de circulatie internationala (B si C).
intervalul 25-26 august: Proba de evaluare a competentelor digitale se va desfasura in (proba D), potrivit programului publicat pe site-ul Ministerului Educatiei.

29 august: elevii vor sustine probele scrise ale examenului de bacalaureat, prima dintre acestea fiind la limba si literatura romana, proba E(a).
30 august: proba scrisa la limba si literatura materna, proba E(b).
31 august: elevii vor sustine proba obligatorie a profilului - E(c).
2 septembrie: examenul de bacalaureat se incheie cu proba scrisa la alegere a profilului sau specializarii - E(d).

BAC 2011: REZULTATE FINALE


Afisarea rezultatelor se va face in data de 4 septembrie 2011, data la care pot fi depuse si eventuale contestatii
. Termenul de rezolvare a contestatiilor este prevazut in intervalul 5-6 septembrie 2011. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea de toamna, vor fi afisate in data de 7 septembrie 2011.

Pentru o buna organizare a examenului de bacalaureat, ministerul Educatiei a alocat linia TEL VERDE 0800801100 (linie gratuita), la care pot fi semnalate orice nereguli constatate in derularea examenului de bacalaureat. Linia de telefon va fi disponibila zilnic, pe toata durata desfasurarii examenului, intre orele 9.00-19.00, incepand cu data de 22 august 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.