Candidatii la bacalaureat respinsi in sesiunea din iulie au o noua sansa de a promova examenul intre 22 august si 2 septembrie.

Candidatii la bacalaureat respinsi in sesiunea din iulie au o noua sansa de a promova examenul intre 22 august si 2 septembrie, potrivit edu.ro.

Primele probe sunt cele orale, intre 22-23 august cea la limba romana, intre 22-24 august proba la limba materna, iar intre 23-24 august elevii vor verifica cat de bine cunosc o limba de circulatie internationala.

Proba de evaluare a competentelor digitale se va desfasura in perioada 25 - 26 august.

Probele scrise incep pe 29 august cu limba si literatura romana, urmata ziua urmatoare de proba la limba si literatura materna. Pe 31 august are loc proba obligatorie a profilului. Ultima proba, de pe 2 septembrie, este cea de alegere a profilului si specializarii.

Pe 4 septembrie vor fi afisate rezultatele, pana in orele 16:00, pentru ca apoi, in aceeasi zi sa fie depuse contestatiile. Candidatii vor afla rezultatele finale abia pe 7 septembrie.

BAC 2011: REZULTATE FINALE


Numar record de contestatii la Bacalaureat

BACALAUREAT 2011: Liceele fruntase nu au avut camere video


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.