Noua vamesi si trei civili au fost ridicati, vineri, de anchetatorii de crima organizata care au monitorizat o retea de contrabanda cu produse provenite din Ucraina, ajutata in activitatea ilicita de catre reprezentantii Biroului Vamal Stanca-Costesti, judetul Botosani.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Suceava efectueaza 12 perchezitii domiciliare, pe raza judetului Botosani, in vederea destructurarii unui grup infractional organizat transfrontalier, specializat in savarsirea infractiunii de contrabanda cu produse accizate, provenind din Ucraina.

Activitatea infractionala a membrilor gruparii, cetateni romani si moldoveni, a fost sprijinita de noua vamesi din cadrul Biroului Vamal Stanca - Costesti, judetul Botosani.

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava vor fi conduse 12 persoane in vederea audierii, transmite MEDIAFAX.

Suportul tehnic si informativ este asigurat de catre SRI. Cercetarile se efectueaza cu sprijinul ofiterilor de politie judiciara din cadrul IPJ Suceava, SIR si IJJ Suceava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.