Peste 50 de artisti din intreaga lume vor participa, de vineri pana duminica, la cea de-a treia editie a conventiei internationale de tatuaje "Transilvania Tattoo Expo", care va avea loc la Cercul Militar din Sibiu.

Organizatorul principal al "Transilvania Tattoo Expo" de la Sibiu, Ovidiu Popartan, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca peste 50 de artisti din intreaga lume vor participa la cea de-a treia editie a conventiei, care se va desfasura la Cercul Militar din Sibiu.

"Nume sonore ale tatuajului la nivel mondial vin la Sibiu pentru aceasta a treia editie a «Transilvania Tattoo Expo». Va fi aici Robert Hernandez, personajul cu cea mai mare influenta in lumea tatuajului modern, promotor al unui stil unic, inspirat din scoala spaniola de arta. De asemenea, va veni Victor Portugal care a inventat un stil unic in arta tatuajului, stilul tridimensional, in care se gasesc elemente realistice, biomecanice sau traditionale, toate executate intr-o maniera 3D dusa la extrem", a spus Popartan, citat de MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, vor mai fi prezenti la Sibiu Lior Cifer, ale carui lucrari "sunt exponentiale pentru stilul Dark si reprezinta lumi de cosmar, cu personaje grotesti, antrenate in actiuni demne de cele mai bune filme de groaza", Benjamin Moss si John Montgomery, "unul dintre artistii reprezentativi ai scolii americane contemporane".

Potrivit organizatorilor, conventia va fi deschisa vineri si sambata intre orele 12.00 si 22.00, iar duminica intre orele 12.00 si 20.00, timp in care artistii prezenti vor face demonstratii ale maiestriei lor si vor prezenta ultimele tendinte in domeniu tatuajelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.