Procurorul Felix Banila de la Parchetul Tribunalului Bacau a declarat ca din primele cercetari la locuinta omului de afaceri din Bacau care a fost gasit mort arata ca barbatul a fost victima "unei infractiuni de omor".

UPDATE:

Anchetatorii iau in calcul mai multe ipoteze in cazul uciderii lui Valeriu Damian, printre acestea fiind si razbunarea sau jaful si cred ca ar fi mai multi suspecti, pe unul dintre gardurile imobilului fiind gasite mai multe urme de noroi.

Procurorul ce ancheteaza cazul a spus ca pana la acest moment nu s-au constatat urme de fortare a intrarii in casa lui Valeriu Damian, insa nu a putut preciza daca usa imobilului a fost gasita deschisa.

Procurorul Felix Banila, de la Parchetul Tribunalului Bacau, a precizat ca procurorii continua ancheta in acest caz, asteptand raportul detaliat al cercetarii de la fata locului precum si expertiza medico-legala.

Omul de afaceri Valeriu Damian a fost gasit mort in locuinta sa din judetul Bacau, in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 3.00, de catre sotia sa.

Conform sursei citate, in prezent la fata locului se afla reprezentantii Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciul Criminalistic, care fac cercetari sub coordonarea Parchetului Tribunalul Bacau.

Omul de afaceri Valeriu Damian avea 66 de ani, era casatorit si avea doua fete.

Omul de afaceri bacauan a fost gasit mort in locuinta de catre sotia sa care a sunat la numarul unic de urgenta 112. Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Bacau a ajuns la fata locului, insa medicii nu au mai putut face nimic decat sa constate decesul barbatului.

Potrivit reprezentantilor SAJ Bacau, apelul la 112 a fost facut la ora 3.06.

"Am primit solicitarea la ora 03.06. Ne-am deplasat cu un echipaj cu medic. Am gasit pacientul, victima legata. Prezenta echimoze si semne de violente, era decedata. Am anuntat politia, procuratura. Nu am deplasat victima de la locul incidentului ca sa nu umblam in locul crimei. Probabil ca in noaptea asta s-a intamplat. Sotia a anuntat incidentul", a declarat Sorin Enescu, purtatorul de cuvant al Ambulantei Bacau, citat de realitatea.

Citeste si:
Ioan Neculaie, dat în urmărire internaţională, a fost reținut în...
Omul de afaceri Ioan...

Conform sursei citate, cand a fost gasit barbatul avea picioarele legate si mai multe urme de lovituri pe corp, precum si echimoze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.