ADfel, evenimentul care ofera in fiecare an o saptamana de branded entertainment, a ajuns la a sasea editie. Afla programul evenimentului.

  • Publicitate, interactiune, distractie

ADfel, singurul eveniment din Romania dedicat publicitatii neconventionale, se va desfasura anul acesta in perioada 15-21 august, in club Fabrica.

Organizatorii isi propun sa ofere publicului experiente de brand neasteptate, pe un teren complex de joaca: terasa, pub, club, sala de biliard, spatiu de antrenament pentru slackline, precum si un skatepark indoor.

In cadrul ADfel vor avea loc si in acest an activitati deja cunoscute: Ziua Culturala, dedicata brandurilor culturale si sociale, concursul de parodii de reclame Grand Spoof, Atelierele ADfel - programul de traininguri intensive dedicat celor care isi doresc sa lucreze in publicitate si ADfel Galleries - expozitia cu cele mai bune executii neconventionale realizate de agentii locale si internationale de publicitate.

La Atelierele ADfel participantii au parte de programul de traininguri intensive si de ADfel Galleries, expozitia cu cele mai bune executii neconventionale realizate de agentii locale si internationale de publicitate.

ADfel este un prilej de celebrare a mintilor curioase, a celor care gusta un gen aparte de distractie, care presupune joc, interactiune si descoperire.

Vezi cine mai vine la eveniment


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.