Un autoturism care transporta bijuterii din aur pentru o firma a fost oprit de persoane mascate si inarmate. Afla cate kg de aur s-au furat.

Jaful a avut loc in aceasta dimineata pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 83.

Autoturismul care transporta bijuteriile pentru o firma a fost blocat in trafic de un alt autoturism din care au coborat mai multe persoane cu fetele acoperite si inarmate. Atacatorii au spart geamurile autoturismului si au furat bijuteriile.

"Acestia aveau fetele acoperite si, prin amenintare, au luat din portbagajul autoturismului oprit cantitatea de 22,7 kg. de bijuterii, despre care victimele afirma ca sunt din aur", precizeaza Politia Romana, relateaza MEDIAFAX.

Persoanele aflate in masina nu au fost ranite. Potrivit primelor informatii, se pare ca atacatorii au actionat la pont. Potrivit celor doi lucratori ai firmei de bijuterii, marfa trebuia sa ajunga la Ramnicu Valcea.

"Cei doi angajati ai firmei sunt audiati de catre politisti, iar cautarile celor trei persoane mascate care au furat marfa continua", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arges.

Bijuteriile furate apartin unei firme din Bucuresti, Diamanti Veri, condusa de un cetatean turc, sustin surse judiciare, care au precizat ca aurul nu era asigurat. Valorea bijuteriilor furate ar depasi un milion de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.