Din fiecare sector al Capitalei, sunt colectate lunar in medie 12.000 de tone de gunoi menajer si stradal, iar la statiile de sortare angajatii firmelor de salubrizare au surpriza de a gasi lucruri dintre cele mai ciudate.

Printre cele mai neobisnuite lucruri gasite la gunoi de angajatii Rosal se numara papusile gonflabile si alte obiecte cu tenta sexuala, obiecte de valoare, precum bijuterii din aur sau argint, posete, portofele, carduri, pemise auto sau buletine.

  • Copii aruncati la gunoi

Reprezentantii firmelor spun ca din containere au mai fost colectate animale moarte, dar si vii. Si mai tragic este insa faptul ca, din pacate, angajatii de la salubritate au gasit in repetate randuri chiar si bebelusi aruncati la gunoi.

"Deoarece URBAN colecteaza aproape tot, exceptand deseurile periculoase, nu prea sunt lucruri amuzante pentru noi. Un lucru trist, dar adevarat, este acela ca unul din echipajele noastre a gasit si un nou-nascut mort", a declarat, pentru Adevarul.ro, seful Departamentului de Marketing de la firma de colectare a gunoiului din sectorul 6, Cristian Lazar.

Printre obiectele de valoare aruncate de bucuresteni si gasite de angajatii Urban se numara bunuri de la laptop-uri si televizoare LCD, pana la bijuterii, inele de logodna si ceasuri de firma. Potrivit unui studiu, 20% dintre alimentele achizitionate merg direct la cosul de gunoi, de multe ori, din cauza promotiilor: cumparam mai mult decat avem nevoie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.