Traficul prin Vama Bors s-a triplat.

Traficul la intrarea in tara prin Vama Bors din judetul Bihor s-a triplat, luni, intrucat romanii care lucreaza in strainatate se intorc in tara pentru perioada concediilor, potrivit MEDIAFAX.

"In cursul zilei de astazi s-a inregistrat o crestere a traficului cu aproximativ 200 la suta fata de o zi normala. Astfel, daca intr-o zi obisnuita trec aproximativ 5.000 de persoane, acum s-a triplat. In celelalte puncte de trecere a frontierei din Bihor nu sunt aglomerari. Cel mai tranzitat e Bors, care e strabatut si de o sosea europeana"
, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Politiei de Frontiera Bihor.

Politia de Frontiera Bihor estimeaza ca aceasta crestere a traficului se va inregistra pana la mijlocul lunii august, fiind cea mai mare crestere de anul acesta.

Politia de Frontiera a suplimentat numarul angajatilor care isi desfasoara activitatea pe partea de intrare in tara si a crescut numarul arterelor de control.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.