Festivalul ARTmania are un nou spatiu de desfasurare, pe langa Piata Mare din Sibiu, la marginea orasului fiind amenajata o arena pentru concerte, petreceri si distractie, cu spatii si servicii de campare, informeaza organizatorii evenimentului desfasurat intre 8 si 14 august.

Spatiul Sibiu Arena a fost amenajat in padurea Dumbrava din apropierea muzeului Astra, la opt kilometri de centrul orasului, intr-o baza militara dezafectata, printr-un parteneriat intre ARTmania Festival si o companie de constructii, scrie MEDIAFAX.

  • Datorita acestui parteneriat, festivalul ARTmania poate deschide un nou spatiu de desfasurare a evenimentelor culturale in aer liber, in afara aglomeratiei urbane, si ofera servicii complete de camping, incepand de pe 12 august, ora 10.00, pana pe 15 august, ora 10.00.
Timp de trei zile (12 - 14 august), publicul festivalului ARTmania si comunitatea locala vor avea la dispozitie concerte, petreceri, spatii pentru campare si distractie in afara centrului orasului.

Pentru accesul in arena festivalului, participantii au la dispozitie linia de transport public Tursib la fiecare 30 de minute sau pista de biciclete pana in apropierea noii locatii.

Dat fiind numarul limitat de locuri in campingul amenajat, respectiv 300, doritorii sunt rugati sa isi procure bilete individuale de camping in valoare de 5 lei de pe shop.artmania.ro sau din retelele de distributie Eventim si Myticket, prin magazinele Germanos, Diverta sau eventim.ro si myticket.ro.

Accesul in spatiile Arenei (mai putin in camping si parcare) este gratuit pentru posesorii bratarilor festivalului. Pentru publicul larg accesul se va face in baza unui bilet in valoare de 5 lei pentru fiecare intrare in Arena ARTmania. Aceste bilete vor fi disponibile la intrare, in perioada 12 - 14 august, in care Arena va fi deschisa.

Perioada de presale a biletelor si abonamentelor pentru accesul la festivalul ARTmania se prelungeste pana la incheierea acestei editii a festivalului, astfel incat abonamentele achizitionate in timpul festivalului vor avea pretul de 150 de lei, iar biletele de acces pentru fiecare zi - 90 de lei.

Citeste si:
Apa Nova se mută într-o nouă locație și mai aproape de consumatorii...
Apa Nova se mută într-o nouă...

Concertele din Piata Mare din Sibiu vor avea loc pe 12 si 13 august. In acest an, sase importante nume ale muzicii rock internationale vor urca pe scena din Piata Mare: Lacrimas Profundere, Helloween si Tarja Turunen, pe 12 august, si Republica, Sonata Arctica si Lacuna Coil, pe 13 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.