Politisti au organizat in noaptea de joi spre vineri o actiune impotriva prostitutiei pe Autostrada Soarelui. Acestia au ridicat sase femei pe care le-au sanctionat contraventional cu peste 8.000 de lei si au pus sapte barbati sub acuzare.

13 persoane au fost depistate de politisti in urma unei actiuni desfasurate in parcarile situate pe Autostrada A2, intre localitatile Fundulea si Drajna, pentru prevenirea si combaterea prostitutiei si proxenetismului.

In cadrul actiunii, in parcarile aflate la kilometrii 67 si 88, au fost depistate in flagrant delict sase tinere, cu varste intre 16 si 33 de ani, suspectate ca ofereau contracost servicii sexuale conducatorilor de autovehicule si, in special, celor care conduc autotrenuri
. Acestea insotite de sapte barbati care le asigurau protectia, potrivit MEDIAFAX.

Cele sase tinere traversau autostrada, dintr-o parcare intr-alta, expunandu-se la riscul de a fi implicate in accidente rutiere deosebite.

La vederea politistilor, suspectii au incercat sa fuga prin culturile agricole aflate in imediata apropiere a parcarii, fiind insa prinsi.
Toate cele 13 persoane au fost conduse la sediul IPJ Calarasi pentru verificari. Cele sase tinere au fost sanctionate contraventional, cu amenda in valoare totala de 8.250 lei.

Totodata, ofiterii si specialistii psihologi din cadrul ANITP le-au consiliat sub aspectul unei eventuale exploatari sexuale din partea proxenetilor.
In continuare, politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Calarasi efectueaza activitati pentru stabilirea participatiei celor 13 persoane la savarsirea infractiunilor de prostitutie, proxenetism si trafic de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.