Plecati la mare? Iata cat costa cazarea in toate statiunile romanesti.

  • Cele mai mari preturi
Cele mai mari preturi nu sunt, cum poate era de asteptat, in Mamaia sau in Neptun, ci in alta statiune, care nu este in prim-planul litoralului romanesc, mai exact Saturn, unde pretul mediu al unei nopti de cazare pentru o camera de doua persoane este de 335 de lei, potrivit Econtext.ro.

Mai scump decat in Mamaia, unde pretul mediu pe noapte pentru doua persoane este de 283 de lei. Mai mult, in Constanta sunt de asemenea preturi mai mari decat in Mamaia.

  • Cele mai mici preturi

Dupa cum era de asteptat, cele mai mici preturi se regasesc in statiunile ‘neconventionale’. Adica, in Vama Veche si in 2 Mai. In 2 mai gasim cea mai ieftina cazare: 115 lei pe noapte.

In schimb, in Vama avem parte de o surpriza. Mai exact, o camera pentru doua persoane costa 166 de lei pe noapte, aproape de tarifele din Jupiter, Venus, Olimp. Ceea ce inseamna ca vremurile s-au schimbat si in Vama.

Citeste si: Vremea in weekend la mare si la munte


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.