Patru autobuze supraetajate vor circula in Capitala, de luni, in scop turistic, un bilet pentru adulti valabil 24 de ore urmand sa coste 25 de lei, a anuntat, miercuri, directorul general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Adrian Crit.
RATB va introduce de luni, 1 august, patru autobuze turistice supraetajate pe traseul Piata Presei Libere - Bulevardul Kiseleff - Piata Victoriei - Bulevardul Libertatii - Piata Unirii - Universitate - Piata Romana - Bulevardul Lascar Catargiu - Bulevardul Aviatorilor cu intoarcere la Piata Presei Libere.

Potrivit directorului general al RATB, Adrian Crit, costul unui bilet va fi pentru adulti de 25 de lei, iar pentru minori de 10 lei, scrie Capital.ro.

Autobuzele, care sunt inchiriate de la Primaria Constanta, vor circula la intervale de 25 minute, intre orele 9.00 si 20.00, si vor lega mai multe puncte de interes turistic, potrivit unei hotarari aprobate inca din 2009 de Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), potrivit Realitatea.net.

Pe traseu, ar urma sa se faca opriri in statiile RATB existente, precum si in altele patru noi: Piata Victoriei - Muzeul Antipa, Calea Victoriei - Palatul CEC, Calea Victoriei - Biserica Cretulescu, Piata Charles de Gaulle - acces metrou Aviatorilor, dupa cum se mentiona in hotararea CGMB din 2009.

  • RATC isi „muta" autobuze etajate in Bucuresti
In schimb, directorul Regiei Autonome de Transport in Comun Constanta, Dumitru Coiciu, a anuntat ca, din luna septembrie, autobuzele etajate de la malul marii vor plimba turistii prin Bucuresti, potrivit ZiuaConstanta.ro.

„In Bucuresti se va infiinta un proiect turistic, care se va face cu autobuze etajate. Deoarece suntem singura regie din tara care are autobuze etajate, am fost contactati de RATC Bucuresti care ne-a propus un parteneriat. In cadrul acestui parteneriat, vom opera cu autobuzele noastre etajate pe acest traseu turistic din Bucuresti. Noi vom merge cu autobuzele, soferii si specialistii nostri. Cred ca acest proiect se va materializa in luna septembrie", a declarat Dumitru Coiciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.