Bursa locurilor de munca in tarile din nordul Europei are destule oferte pentru romanii interesati. Vezi ce salariu poti castiga

In tarile nordice se gasesc locuri de munca in constructii sau in agricultura, iar salariile trec de 1.500 de euro. Trebuie insa sa stii limba engleza, relateaza capital.ro.

In Norvegia
, de exemplu, se cauta medici psihiatrii si radiologi pentru spitale, dar si pentru clinici private. Salariul este de cel putin 3.000 euro pe luna, insa poate ajunge si la 10.000 de euro lunar. Orele suplimentare se platesc. Trebuie ca medicii sa stie bine limba engleza si sa aiba experienta de cel putin jumatate de an. Tot in Norvegia puteti sa va angajati ca asfaltari, menajera, sofer sau mecanic auto.

In Danemarca, unui specialist IT i se ofera 7.000 euro pe luna, dar trebuie sa aiba experienta pe un post de conducere. Se cauta si medici psihiatri, iar salariul e de cel putin 5.000 euro lunar.

Multe oferte pentru medici sunt si in Irlanda, unde se cauta rezidenti si specialisti pentru posturi in spitale de stat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.