Incepand cu luna iulie, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului sustine 'Let's Do It, Romania!', cel mai mare proiect de voluntariat din Romania.

„Suntem bucurosi sa sprijinim un proiect de responsabilitate civica precum Let's do it, Romania. O Romanie mai curata inseamna o imagine mai buna a tarii pentru turistii straini, dar, mai presus de toate, inseamna o casa primitoare pentru noi toti. O astfel de initiativa nu se traduce prin a ne aduna o zi pe an pentru a curata deseurile, ci incearca sa schimbe atitudini, sa constientizeze si sa responsabilizeze populatia” a declarat ministrul Elena Udrea.

Totodata, reprezentantii proiectului au precizat: “Ne bucuram pentru semnarea acestui parteneriat cu una dintre institutiile importante pentru actiunea noastra din data de 24 septembrie. Aceasta colaborare este una fireasca pentru ambele parti, avand in vedere faptul ca “Let's Do It, Romania!” are si o contributie importanta la imbunatatirea imaginii Romaniei, atat prin curatarea deseurilor din arealele naturale, cat si prin apartenenta la comunitatea internationala „Let's Do It World!”.


„Let's Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In 2011, voluntarii sunt chemati pe data de 24 septembrie sa faca parte din Echipa Nationala care va curata Romania.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.