Satele judetului Vaslui ascund povesti incredibile despre bolile unor oameni numiti parinti. Potrivit statisticilor, zona se afla pe primele locuri in tara in topul violurilor, incesturilor si al actelor de pedofililie.

Sunt unele povesti intamplate undeva, in estul Europei de est, care alunga foarte devreme zanele, zmeii si feti frumosii din ochii unor copii, iar pacatele trupesti incep sa devina un obicei.

Sub amenintarea cu moartea, o fetita de doar 12 ani din localitatea Saratu, a fost transformata in amanta tatalui sau. Ajuns acasa baut si cu ganduri negre, a profitat de faptul ca sotia sa este la spital, internata cu copilul cel mic, si si-a violat fiica cea mare
, scrie realitatea.

La doar cativa kilometri de Stanilesti, tot in judetul Vaslui, in localitatea Valea Grecului, se regaseste un alt astfel de caz cutremurator. Carmen, o fosta fetita in ochii careia zanele si fetzi frumosii nu au locuit niciodata, are doua fete si un baiat cu propriul ei tata.

Tatal ei, Stefan Frunza, aflat acum in puscarie, a facut cu ea doua fetite, cand ea insasi era o copila . In 2005, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru incest. Dupa ce tatal lui Carmen s-a intors acasa din puscarie, pentru o vreme lucrurile au mers bine, insa dupa un timp omul si-a reluat vechile obiceiuri. Intre timp, aceasta a facut si al treilea copil
. Tot cu tatal ei. Carmen nu a vrut sa faca avort. S-a temut de mania lui Dumnezeu.

Autoritatile spun ca pe langa lipsa de educatie, saracie si consumul de alcool, de vina pentru cresterea numarului de infractiuni sexuale este si vizionarea filmelor porno.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.