Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate vineri dupa-amiaza pe DN1, pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri. Coloanele de masini circula cu o viteza medie de 20 de kilometri la ora.

Circulatia pe DN1 intre Cormarnic si Sinaia se desfasoara cu dificultate, vineri dupa-amiaza, coloana de masini care circula bara la bara intinzandu-se pe cativa kilometri, relateaza MEDIAFAX.

DN1 este aglomerat intrucat sute de turisti se indreapta spre statiunile dinspre Valea Prahovei.

Totodata, si pe sensul de coborare dinspre Brasov spre Bucuresti se circula in coloana, traficul fiind dificil in dreptul statiunii prahovene Busteni, unde autovehiculele sunt obligate sa opreasca la numeroasele treceri de pietoni din oras.

In acest week-end, la Sinaia circulatia este restrictionata pe mai multe strazi din statiune deoarece aici se desfasoara doua etape ale Campionatului National de viteza in coasta. La cursa si-au anuntat participarea fostul premierul Calin Popescu Tariceanu, presedintele PSD, Victor Ponta, si primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, alaturi de alti peste 70 de piloti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.