Firmele din complexul comercial China Town sunt acuzate ca vand fara sa detina case de marcat si fara sa emita bonuri fiscale.

Garda Financiara a aplicat amenzi in valoare de 55.000 lei in complexul comercial China Town, in urma unei actiuni de control inopinate, a suspendat activitatea a doua societati, iar cinci standuri au fost sigilate pentru continuarea verificarilor.

Garda Financiara Bucuresti a verificat daca firmele din complexul comercial China Town respecta toate cerintele legale, dupa ce presa centrala a realatat ca magazinele deschise in urma cu doua zile vand fara sa detina case de marcat si fara sa emita bonuri fiscale, potrivit MEDIAFAX.

Doar 30% dintre standuri sunt ocupate in acest moment.

[VIDEO] Cartierul chinezesc al Capitalei, la prima "caramida"

Compania China Town Romania, controlata de investitori chinezi, a inaugurat marti, la Afumati, in apropiere de Bucuresti, un complex comercial cu 1.240 de magazine , in urma unei investitii de 27 milioane euro, la deschidere fiind prezent si premierul Emil Boc.

Complexul include si 200 de depozite permanente si 200 depozite provizorii.

Complexul deschis marti reprezinta prima etapa a unui proiect de investitii de peste 100 milioane euro, care se va desfasura pe o suprafata de 40 hectare si va include 3.275 de spatii comerciale si 1.380 depozite logistice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.