Viata este o figura, cea mai mare figura! Invata cum sa accepti ceea ce trebuie acceptat, cum sa consideri incheiat ceea ce s-a incheiat si cum sa te pregatesti pentru ceea ce va urma in viata ta...

Principiile spiritualitatii indiene ne vorbesc despre gasirea celui mai important echilibru, echilibrul cu sinele, despre cea mai importanta implinire, implinirea de sine.

  • Principiul 1: Orice persoana pe care o intalnesti in drumul tau prin viata este persoana potrivit

Chiar daca suntem inclinati sa spunem exact opusul, mai ales atunci cand in viata noastra apar persoane care ne ranesc si ne marcheaza emotional pentru o eternitate, nimeni nu apare intamplator in viata noastra. Oamenii nu sunt niciodata o intamplare. Intersectarea noastra cu o anumita persoana nu este nici ea o intamplare. Fiecare persoana cu care interactionam, indiferent ca este o interactiune pozitiva sau negativa, este menita sa ne invete ceva. Fiecare persoana este ACEA persoana. Persoana potrivita!

Fiecare persoana din jurul nostru reprezinta un ‘ceva’ anume in destinul nostru. Fiecare persoana isi traseaza o linie, mai mica sau mai mare, in linia mare a destinului nostru. Fiecare in parte ne ajuta insa sa ne insusim lectia si sa facem un pas inainte in propria evolutie.

  • Principiul 2: Ceea ce ti s-a intamplat este singurul lucru care ti s-ar fi putut intampla

Ai fi inclinat sa spui ca NU, nu este asa. TOT ceea ce ti s-a intamplat s-ar fi putut intampla in mii si mii de alte feluri. Totul s-ar fi putut intamplat astfel incat tu sa eviti sa treci prin ceea ce ai trecut. Totul s-ar fi putut intampla intr-un fel mai bun, mai luminos, mai putin dureros decat modalitatea in care ti s-a intamplat realmente.

Ai fi inclinat sa-ti faci mii de scenarii cu privire la maniera in care ai fi putut sa reactionezi intr-o situatie anume sau fata de o persoana anume. Ai fi inclinat sa-ti adresezi in sine de o mie de ori ‘cum ar fi fost daca as fi procedat altfel”. Ai fi inclinat sa-ti juri de o mie de ori ca daca ai mai trai inca o data acelasi lucru ai proceda altfel, fara sa faci aceleasi greseli. Dar ai fi inclinat sa spui gresit…

Citeste si:
Cum organizezi o nuntă la conac: 5 sfaturi utile
Cum organizezi o nuntă la...

Citeste mai mult pe acest subiect in Garbo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.